Synergy

Livet ditt krever konstant energi. Timeplanen er tettpakket med aktiviteter og forpliktelser som krever at du yter ditt beste hele dagen, selv når du kjemper mot utmattelse. På en hektisk hverdag kan det hende at energinivået ditt er helt på bunnen før lunsj, noe som gjør det nesten umulig å få gjort alt som står på listen over dagens gjøremål.

Synergys energiformulering e9 består i hovedsak av l-arginin og en blanding av B12- og B6-vitamin, riboflavin, tiamin og pantotensyre, som alle bidrar til normal, energigivende forbrenning. Denne smakfulle blandingen inneholder også naturlige koffeinkilder, inkludert guarana-frø og maté-ekstrakt. Alle ingrediensene er trygge å bruke, av topp kvalitet og gir deg en oppkvikker, med lite kalorier, når du trenger det mest.

Denne kombinasjonen av ingredienser ble utviklet for å hjelpe deg å opprettholde energinivået på en trygg måte. B12- og B6-vitamin, sammen med pantotensyre, bidrar både til energigivende forbrenning og mindre tretthet, samtidig som det opprettholder normal mental ytelse. Maté-ekstraktet har egenskaper som kan styrke kroppen, samtidig som du føler deg mer energisk. De stimulerende og styrkende egenskapene bidrar til å hindre mental og fysisk utmattelse.

På markedet finnes det i dag dusinvis med hurtigløsninger mot lav energi, men med e9 kan du stole på at du bruker et produkt som støtter din sunne livsstil. Hvis du strever med å være fokusert og årvåken og å holde energinivået oppe, kan du, uansett tid på døgnet, blande deg en porsjon med e9 og nyte den oppfriskende piña colada-smaken.

Rådfør deg med helsepersonell før du begynner å bruke dette produktet hvis du er gravid, ammer eller har en medisinsk diagnose. For mye koffein kan medføre nervøsitet, irritabilitet, søvnløshet og av og til høy puls. Anbefales ikke til barn under 18 år. Som for alle andre ernæringsprodukter bør du konsultere lege før du begynner å bruke produktet, spesielt hvis du er gravid, ammer eller har en medisinsk diagnose.

Synergys fremste helsebringende produkt, ProArgi-9+, blir fremstilt ved bruk av den aller nyeste teknikk. Hver batch med ProArgi-9+ blir testet for forurensninger hundrevis av ganger, helt ned til deler per trillion. I 1998 ble tre amerikanske forskere tildelt Nobel-prisen for å ha oppdaget de kraftige helseeffektene til l-arginin, én av de viktigste ingrediensene i ProArgi-9+. ProArgi-9+ inneholder fem viktige vitaminer: Vitamin C, vitamin D3, vitamin K, vitamin B6 og vitamin B12. Hvert vitamin spiller en viktig rolle for kroppens totale ytelse. Vitamin C bidrar til nervesystemets og immunsystemets normale funksjon, til normal psykologisk funksjon og til reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 og B12 har noen av de samme helseeffektene som vitamin C, men spiller også en viktig rolle for normal produksjon av røde blodceller og for metabolisering av homocystein. Vitamin K har en rekke unike effekter og er meget viktig for bevaring av en frisk benmasse og for normal blodkoagulering.

Kombinasjonen og formuleringen av ingrediensene i ProArgi-9+ er utviklet med stor omhu for å bidra til en eksepsjonell helse. Dette produktet er rent og effektivt og er formulert for å hjelpe deg til å leve et optimalt liv.

Som ved bruk av andre ernæringsprodukter, bør du rådføre deg med lege før bruk dersom du er gravid, ammer, har en kjent medisinsk tilstand eller tar noen form for legemidler eller næringstilskudd. Dette produktet skal ikke erstatte et balansert kosthold og en sunn livsstil.

Den rette plassen for din tittel

Skriv inn undertittel her

Body Prime er et effektivt middel for å forberede kroppen din på en hvilken som helst helsekur. Takket være den betydelige mengden magnesium i produktet, vil det bidra til normalt energistoffskifte og bedre elektrolyttbalanse. Disse faktorene utgjør et utmerket grunnlag for kroppen din som forberedelse før din neste helsekur. Du vil kjenne at Body Prime er en effektiv formulering. Eplepektin og sviskepulver utgjør hovedbestanddelene av dosen. Dette er en mild formulering fremstilt av velkjente fruktkilder. 

Du kan redusere ditt daglige kaloriinntak ved å erstatte frokosten med shaken SLMsmart Meal Replacement. For ekstra vekttap erstatter du frokost og ett måltid til med Meal Replacement. Denne unike formuleringen inneholder tre forskjellige kvalitetsproteiner som holder deg mett, og forsyner i tillegg kroppen din med 23 vitaminer og mineraler.

Proteinblanding: SLMsmart Meal Replacement inneholder tre proteinkilder: myse, soya og kasein. Proteiner sørger for vekst og bevaring av muskelmasse. Aminosyrene fra myseprotein tas opp i blodet nesten øyeblikkelig etter at du har inntatt produktet. Deretter følger aminosyrene i soyaprotein og til slutt kaseinprotein. Disse kraftfulle ingrediensene vil tilsammen gjøre deg mett og klar for å møte dagen.

Energiblanding: De sunne karbohydratene og fettstoffene som finnes i SLMsmart Meal Replacement, er strategisk formulert for å holde forbrenningen i gang og gi deg den energien som livets utfordringer krever. Maltodekstrin, raps- og solsikkeolje er noen av ingrediensene som vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået og metthetsfølelsen og å oppnå idealvekten din.

Vitamin- og mineralblanding: Fordi SLMsmart Meal Replacement inneholder de viktige næringsstoffene du finner i et balansert måltid, blant annet kalsium, jern, kalium og B-vitaminer, kan det være et effektivt alternativ til en vanlig frokost, lunsj eller middag.

For ekstra vekttap erstatter du to måltider per dag med Meal Replacement.